چه کسی قهوه را کشف کرد و قهوه از کجا آمد؟

در یک دفتر خاطرات از ماه مه 1637، جان اولین چشیدن نوشیدنی را در آکسفورد، انگلستان، جایی که یک دانشجوی فروش قهوه خارجی کالج بالیول به نام ناتانیل فروش قهوه خارجی کونوپیوس آن را از کرت آورد، ثبت می‌کند. قهوه در سال 1657 به فرانسه و پس از نبرد وین در سال 1683 به اتریش و فروش قهوه خارجی لهستان معرفی فروش قهوه خارجی شد، زمانی که قهوه از ذخایر ترک های شکست خورده به دست آمد. تجارت پر رونق بین ونیز، شمال آفریقا، مصر و خاورمیانه کالاهای زیادی از جمله قهوه را به بندر ونیزی آورد. پس از آنکه پاپ کلمنت هشتم در سال 1600 قهوه را به عنوان یک نوشیدنی مسیحی اعلام کرد، قهوه با وجود دعوت به ممنوعیت “نوشیدنی اسلامی” به طور گسترده پذیرفته شد. علیرغم ادعاهای رقیب، واضح است که قهوه در اتیوپی و یمن سابقه طولانی و غنی دارد. این نوشیدنی مورد تحسین مردم در سراسر جهان است و محبوبیت آن در حال افزایش است.
پیش از این، فیلترهای کاغذی مشکل ساز بودند، زیرا دی ترپن های موجود در قهوه را بیش از حد استخراج و حذف می کنند. ملیتا، شرکتی که او تأسیس کرد، همچنان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فیلتر قهوه کاغذی در جهان است. با معرفی فیلترهای کاغذی، تغییری در روش های جوشاندن مبتنی بر فیلتر ایجاد شد. اختراع ملیتا از نظر سادگی، مقرون به صرفه بودن و کیفیت لیوان به دلیل سادگی، مقرون به صرفه بودن و کیفیت آن متمایز است. فرآیند دم‌آوری در دستگاه‌های اسپرسو شامل فشار دادن آب داغ از طریق دانه‌های ریز آسیاب شده قهوه است. آنجلو موریوندو اولین فروش قهوه خارجی ماشینی را که این کار را انجام داد در سال 1884 اختراع کرد.
فروش قهوه خارجی
اولین شواهد مصرف قهوه در قرن نهم توسط یک گله بز اتیوپیایی به نام کالدی بود. در اصل، قهوه به عنوان چای از پوسته های سبز و دانه های بو داده نشده دم می شد. در حدود قرن سیزدهم، اعراب دانه های قهوه بو داده را کشف کردند.

در مورد کشف قهوه چه می دانیم؟

برای آشنایی بیشتر با تاریخچه جذاب قهوه می توانید ویدیوی زیر را تماشا کنید. (تاکید بر روی “درباره”) تا بفهمید چه کسی قهوه را کشف کرده است. اینجاست که همه چیز جالب می شود زیرا به گفته برخی، ایده خوردن دانه های قهوه توسط یک انسان ترویج نشده است، بلکه توسط یک بز ترویج شده است. افسانه ها حاکی از آن است که چوپانی به نام کالدی که در استان کنونی کافه زندگی می کرد، حیوانات خود را در حال چرا در گیاهی ناشناخته دید. اکثر مورخان بر این باورند که این اتفاق در قرن نهم یا دهم رخ داده است – اما دقیقاً چه زمانی یک راز باقی مانده است. تنها چیزی که مسلم به نظر می رسد این است که با یافتن ریشه در حبشه (اتیوپی کنونی)، به خاورمیانه و فراتر از آن گسترش یافته است.

اولین بار چه کسی قهوه را درست کرد؟ (حل شد و توضیح داد!)

به لطف اثر نیروبخشی که دارد، قهوه اکنون بخشی از بسیاری از فرهنگ ها است و نقش مهمی در زندگی مردم ایفا می کند. امروزه، هم در آمریکای شمالی که قهوه یکی از نوشیدنی‌های ملی است و هم در آمریکای مرکزی و جنوبی، کشت قهوه گسترده است و جزء حیاتی اقتصاد بسیاری از این کشورها است. در این شورش، مصرف قهوه بیش از چای تشویق می شد که بریتانیایی ها بر فروش قهوه خارجی آن مالیات سنگینی می دادند.

قهوه از چه زمانی به آمریکا آمد؟ تاریخچه قهوه در آمریکا

اما راه های زیادی برای لذت بردن از یک فنجان قهوه وجود دارد و بیشتر قهوه خورها دوست دارند روش خود را بهترین روش بدانند. در اوایل قرن سیزدهم، آنها دانه های قهوه بو داده را کشف کردند و شروع به دم کردن قهوه خود کردند. اگرچه چای به اندازه قهوه غنی از کافئین نبود، اما هنوز هم راهی عالی برای دریافت کافئین برای مردم بود. در سال 1933 در تورین، آلفونسو بیالتی اولین دیگ موکا را با مشاهده lisciveuse اختراع کرد، دیگ بخاری که در آن زمان برای شستشو استفاده می شد. فروش قهوه خارجی ناپل، اگرچه امروزه به عنوان شهر قهوه شناخته می شود، اما بعدها، شاید از طریق کشتی هایی که به بنادر سیسیل و خود ناپل می آمدند، آن را دید. نوشیدنی ای که اعراب مسلمان در قابلمه های داغ تهیه می کنند.

مقالات دیگر

در سال 1949 فروش قهوه خارجی زمانی که هائیتی سومین صادرکننده بزرگ قهوه در جهان بود، بازگشت کوتاهی داشت، اما پس از آن به فروش قهوه خارجی سرعت کاهش یافت. در قرن هجدهم، مصرف قهوه در بریتانیا کاهش یافت و جای فروش قهوه خارجی خود را به نوشیدن چای داد. نوشیدنی دوم آسان‌تر تهیه شد و با حمله بریتانیا به هند و صنعت چای در آنجا ارزان‌تر شد.

دنبال کافئین بروید

داستان از این قرار است که کالدی بعد از اینکه متوجه شد بعد از خوردن فروش قهوه خارجی میوه درخت خاصی، بزهایش چنان فعال شده اند که نمی خواهند شب بخوابند، قهوه را کشف کرد. فروش قهوه خارجی به طور سنتی، قهوه سرد یک نوشیدنی عجیب و غریب یا غیر معمول در نظر گرفته می شد. قهوه سرد در حال حاضر در اکثر کافی شاپ ها موجود است و بسیاری از مردم آن را به جای قهوه داغ میل می کنند. در مجموع، ما در طول تاریخ می‌توانیم ببینیم که چگونه قهوه از یک نوشیدنی عجیب و غریب از یک کشور دور به یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های روی زمین تبدیل شده است. متأسفانه، گسترش آن چنان سریع بود که بسیاری از افراد مورد استثمار قرار گرفتند و در نهایت زندگی و معیشت خود را برای ایجاد صنعت مدرن قهوه از دست دادند. در سال 1712، یک فرانسوی یک گیاه قهوه را به قلمرو فرانسوی مارتینیک در دریای کارائیب آورد.

طعم آن به اندازه قهوه روبوستای کم عیار توصیف شده است و هزینه تولید آن حدود 10 فنجان است. این دستگاه ها می توانند تا 500 فنجان در ساعت یا 1000 فنجان در صورت گرم شدن آب را پردازش کنند. بیش فروش قهوه خارجی از 900 گونه حشره به عنوان آفات محصولات قهوه در سراسر جهان ثبت شده است. این محصول همچنین توسط حدود 20 گونه نماتد، 9 گونه کنه و بسیاری از راب ها و حلزون ها مورد حمله قرار می گیرد. پرندگان و جوندگان گاهی اوقات توت قهوه می خورند، اما در مقایسه با بی مهرگان تأثیر کمی دارند.
منبع: خرید قهوه خارجی اصل [بهترین قیمت]
کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید